Afrikagrupperna: Ekonom

Som ekonom på Afrikagrupperna arbetar du med löpande bokföring och ekonomiadministration, samt utveckling och implementering av ekonomiska rutiner. Du är en del i det team som hanterar organisationens ekonomi och har kollegor både i Stockholm och i Johannesburg.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av löpande bokföring, budgetarbete, bokslut, löne- och pensionshantering, utlandsbetalningar, rese- och VISA-korts-räkningar, rapportering till finansiärer, samt en del övrig ekonomiadministration. Det är en fördel om du har erfarenhet av finansiell administration av Sida-finansierade projekt.

I denna tjänst ser vi att du trivs med ett strukturerat arbetssätt och är noggrann, samt är bekväm med att ta de initiativ som behövs på mindre arbetsplatser. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Eftersom du kommer att ingå i ett team med medarbetare utanför Sverige behöver du ha goda kommunikativa förmågor och goda kunskaper i både svenska och engelska. Tjänsten kan komma att innebära resor.

Sista ansökningsdag: 3 december, 2017

Speak Your Mind

*