Diakonia: vikarierande aktivistsamordnare

Diakonia söker nu en vikarierande samordnare för vårt arbete med aktivister och unga som utgör en central målgrupp och aktör i våra kampanjer och aktiviteter. I rollen som aktivistsamordnare stöttar du våra aktivistgrupper och värvar nya aktivister. Du deltar i Diakonias kampanjarbete och utför Diakonias aktiviteter med mobilisering riktat mot aktivister och unga. Sista ansökningsdag är den 27 augusti 2017.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du del av en kultur som präglas av engagemang, öppenhet och arbetsglädje. Vi vill underlätta för alla våra medarbetare att kombinera yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom: förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner.

Om anställningen:

Anställningsform: Vikariat 50 % (18,75 h per vecka)

Tjänstgöringsvolym: 50 procent, varav en stor och varierande del av tiden förläggs till aktiviteter med aktivistgrupperna utanför kontoret. Under sommarperioden förläggs en stor del av arbetstiden till festivaler.

Tjänstgöringsperiod: Start 1 November 2017, dock längst till och med 15 September 2018

Placering: Diakonias huvudkontor på Gustavslundsvägen 18, Alviks Torg. Tjänsten ingår i avdelningen för Policy och Påverkan.

Sista ansökningsdag: 27 augusti 2017

Speak Your Mind

*