Kristna Freds: Koordinatör till Colombia

Har du gedigen erfarenhet av arbetsledning och arbete i konfliktdrabbade områden? Kristna Fredsrörelsen söker nu en koordinatör som ska ansvara och leda vår verksamhet i Colombia som arbetar för skydd av människorättsförsvarare (MR-försvarare). Placering i Bogota.

Kristna Fredsrörelsen har arbetat i Colombia i drygt tio år och medföljer flera viktiga MR-organisationer. Kristna Fredsrörelsen har cirka 10 fredsobservatörer och 2 specialisttjänster i Colombia som arbetar från två kontor, i Bogotá och i Quibdó (Chocó). Arbetet är i en spännande utvecklingsfas vilket kan komma att innebära nya tjänster samt att arbetsbeskrivningen kan ändras beroende på projektets utveckling och på personen som söker tjänsten.

Ansvarsområden

Koordinatören är ansvarig för fredtjänstprogrammets verksamhet och Kristna Fredsrörelsens personal i Colombia och första kontaktperson för organisationen gällande personal och säkerhet i Colombia. Koordinatören arbetar i nära samarbete med övrig personal och fredsobservatörer i Colombia, liksom med programsekreterare och HR-ansvarig i Sverige liksom koordinatörskollegor som leder Kristna Fredsrörelsens medföljningsarbete i Mexiko och Guatemala.

Anställningen är två år. Tillträde i februari 2018 som börjas med utbildning i Sverige följt av utresa i mars 2018, eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 3 januari, 2018

Speak Your Mind

*