SAK: Landchef i Afghanistan

Efter några år i Kabul är det dags för vår landchef att flytta hem till Sverige och vi söker nu en ny ledare att axla rollen.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av biståndsarbete och har varit chef för större organisationer. Bland dina ledstjärnor återfinns, liksom hos oss, att arbeta för mänskliga rättigheter, jämställdhet och fattigdomsbekämpning. Din drivkraft är att få verka i en komplex miljö där du genom ditt ledarskap bidrar till organisationens, likväl som medarbetares, förutsättningar att utvecklas och nå mål.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och utmanande chefsjobb i ett av världens kanske mest intressanta länder. Som landchef är du vår högsta tjänsteman på plats i Afghanistan. Till din hjälp har du ett chefsteam på tio personer och tillsammans leder ni över 5000 medarbetare som arbetar med SAKs program för hälsa, utbildning, försörjningsmöjligheter på landsbygden och lokal samhällsstyrning –  verksamheter som genomförs i 14 av Afghanistans 34 provinser. En av dina huvuduppgifter blir att strategiskt och operativt leda SAK i enlighet med vår strategiska plan (2018-2021), där vi fortsätter stärka vårt rättighetsbaserade utvecklingsarbete med tyngdpunkt på kapacitetsutveckling hos våra målgrupper, civilsamhällsaktörer och andra samarbetspartners, parallellt med att vi utvecklar vår organisation för att nå bärkraftiga resultat.

Speak Your Mind

*