WaterAid: Ansvarig företagssamarbeten

WaterAid söker nu dig som vill bidra till vår tillväxt i rollen som Ansvarig Företagssamarbeten.

Din roll
Som ansvarig för WaterAids företagssamarbeten ansvarar du för att utveckla och öka Affärsområdet Företagssamarbeten, dvs det finansiella stödet från företag till WaterAid. I nuläget har vi samarbeten med företag såsom H&M, Lindex, Medley, Pollex, Bravida m.fl. I ditt uppdrag ligger också att se hur affärsområdet ska utvecklas långsiktigt och resurssättas för att nå bästa resultat.

Din profil
För att axla rollen ser vi att du är en driven och självgående person som gillar och drivs av höga finansiella resultatmål, affärsmässighet och ett snabbt tempo. Du har förmåga att leda och motivera medarbetare för höga resultat. Du har en entreprenörsanda, en hög förmåga att vara strategisk samtidigt som du kan vara en driven operativ genomförare. Du har ett stort intresse och engagemang för hållbarhetsfrågor och marknadsföring.

Vi erbjuder
En spännande roll inom en expansiv organisation som verkligen gör stor skillnad. Du blir en del av ett dynamiskt team som gillar högt tempo och som arbetar nära varandra och tillsammans bidrar till ett större sammanhang där vårt arbete har en möjlighet att förbättra och rädda liv genom rent vatten, toaletter och kunskap i hygien. Vi är ett litet team i Sverige men har kollegor världen över som vi kan hämta inspiration, råd och expertis från.

Sista ansökningsdag: 4 maj 2017

Speak Your Mind

*