WaterAid: Ansvarig privat insamling

WaterAid söker nu dig som vill bidra till vår tillväxt i rollen som Ansvarig Privat Insamling.

Din roll
Du kommer att ansvara för affärsområdet – privat insamling, dvs att öka insamlade medel från privatpersoner. Detta genom att lägga strategier och genomföra givar förvärv/lojalitets-/engagemangsaktiviteter och kampanjer. I ditt uppdrag ligger också att se hur affärsområdet ska utvecklas långsiktigt och resurssättas för att nå bästa resultat.

Din profil
Du är en driven och duktig insamlare/marknadsförare som har dokumenterat goda resultat av insamling mot den privata marknaden med kompetens inom en rad olika traditionella insamlingskanaler. Alternativt har du en stor erfarenhet av medlems- eller kundförvärv inom t ex retail samt av arbetet med bibehållandet av dessa. Du är resultatdriven, självgående och gillar att samarbeta och att arbeta i projektformer samtidigt som du kan driva och genomföra projekt självständigt. Du har en entreprenörsanda, en hög förmåga att vara strategisk samtidigt som du kan vara en driven operativ genomförare.

Vi erbjuder
En spännande roll inom en expansiv organisation som verkligen gör stor skillnad. Du blir en del av ett dynamiskt team som gillar högt tempo och som arbetar nära varandra och tillsammans bidrar till ett större sammanhang där vårt arbete har en möjlighet att förbättra och rädda liv genom rent vatten, toaletter och kunskap i hygien. Vi är ett litet team i Sverige men har kollegor världen över som vi kan inhämta inspiration, råd och expertis från.

Sista ansökningsdag: 4 maj 2017

Speak Your Mind

*