Naturskyddsföreningen: Projektledare webb och kommunikation

Vill du vara med och forma Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation? Brinner du för kommunikation, kan du allt om digitala strategier samtidigt som du är en grym projektledare? Vi på Naturskyddsföreningen söker nu en projektledare för att utveckla vår nya webb!

Uppgifter och roll 
Naturskyddsföreningen ligger i framkant när det gäller digital kommunikation och vi har höga ambitioner med vårt påverkansarbete på webb och i sociala medier. Vi är en bred folkrörelse med många lokala föreningar. Vi påverkar inom de viktigaste miljöfrågorna, och vår kommunikation engagerar breda målgrupper!

Nu ska vi utveckla vår webb och söker en projektledare som kan leda arbetet. Du kommer att ansvara för behovsinsamling, kravställning, planering, resultat och budget. Hög kvalitet, användarupplevelse och problemlösning är ledord för denna tjänst.

Du arbetar nära webbansvarig, rapporterar till vår kommunikationschef och ingår i vår kreativa kommunikationsavdelning som består av 19 personer. Du kommer också att ha ett nära samarbete med vår webbyrå.

Sista ansökningsdag: 25 mars 2018

Speak Your Mind

*